35 jarig bestaan feestweekend

Het is bijna zover! Nog 4 nachtjes slapen totdat we ons 35 jarig jubileum gaan vieren! Om jullie alvast een beetje in de stemming te brengen, willen wij jullie een tipje van de sluier oplichten met betrekking tot de festiviteiten!

Vrijdag 15 september

We beginnen de avond om 19.00 uur met de fotoshoot van al onze teams en kaderleden. De teams tot en met U18 gaan om 19.00 uur op de foto en de teams vanaf U20 gaan om 19.30 uur op de foto. Zorg dat je op het tijdstip van jouw team omgekleed in het wedstrijdtenue klaar staat bij je team. Aan de hand van blaadjes op de deuren van de kleedlokalen, kun je vinden in welk kleedlokaal jij je kan omkleden. Tijdens deze fotoshoot wordt ook een ledenlijstcontrole uitgevoerd. Hiervoor moet je de volgende informatie bij hebben of weten: adres, e-mail adres van jezelf en van je ouders, telefoonnummer en je eigen mobiel nummer.

Na de fotoshoot is iedereen boven uitgenodigd om te proosten op ons 35 jarig bestaan. De receptie zal plaatsvinden van 19.00 uur – 20.00 uur en zal daarna overgaan in een gezellige feestavond! Ieder lid krijgt 2 gratis consumpties en uiteraard wordt voor de kleine honger gezorgd!

Zaterdag 16 september

‘s Ochtends zullen we om 8.30 uur vertrekken bij Jessy Salimans thuis (Bloemerstraat 17 te Nederweert). Voor de mensen die op de fiets naar de familie Salimans gaan, wordt er gezamenlijk gefietst vanuit het centrum van Nederweert. We verzamelen om 07.45 uur bij de kerk te Nederweert. Zorg dat je op tijd bent.

Om 8.30 uur zullen we vertrekken met bussen naar de locatie waar we onze dag zullen doorbrengen. Omstreeks 6 uur zullen we terugrijden naar de familie Salimans waar het eten klaar zal staan. Om 21.30 uur is de dag afgelopen en fietsen we terug vanuit Salimans naar de kerk.

De volgende dingen heb je tijdens deze dag nodig: Paspoort/ID-kaart, lunchpakket, iets lekkers voor tussendoor.

 

Hopelijk hebben jullie er net zoveel zin in als wij, wij kunnen in ieder geval al niet meer wachten totdat het zover is! Mocht je nog vragen hebben, stuur dan gerust een mailtje naar secretariaat@jumpinggiants.nl