Voorwoord

Beste basketball liefhebber,

Het nieuwe verenigingsblad voor het seizoen 2016-2017 is weer uitgebracht, boordevol informatie over onze vereniging Jumping Giants. Bewaar dit exemplaar goed. Het is gemakkelijk als je gedurende het seizoen gegevens nodig hebt, zoals afwijkende trainingstijden of telefoonnummers van kaderleden.

Wat de sportieve prestaties betreft, liet JG afgelopen seizoen goed van zich horen. Maar liefst 3 teams werden kampioen!! Spannende wedstrijden hebben we gezien de U20 en U18-2 hebben het niet cadeau gekregen, maar ervoor geknokt tot het laatst. Het pleintjestoernooi en BBQ wil ik ook weer even benoemen. De BBQ-locatie in Nederweert (randje Someren) blijkt een schot in de roos. Ieder jaar worden we gastvrij ontvangen door familie Salimans. Het is (zeker op een terugweg) voor de meesten iets verder weg, maar  dat heeft nog niemand weerhouden om niet te komen.

Daarnaast is het altijd leuk om hier zoveel ouders te zien. Ouders voelen zich betrokken en thuis binnen onze vereniging en dat is iets, wat ons sterk maakt. Niet alleen de prestatie, maar vooral de sportiviteit en saamhorigheid die onze vereniging uitstraalt. Het pleintjestoernooi met een opkomst van 80 deelnemers was ook een succes. De weergoden waren ons goed gezind en gelukkig geen onnodige blessures of ongelukken.

We zijn op weg naar weer een mijlpaal. Ligt het 30-jarig bestaan voor veel leden nog fris in geheugen, het 35-jarig bestaan komt eraan. Dit zal niet plaatsvinden in dit seizoen; we bestaan in oktober 34 jaar, maar de voorbereidingen gaan wel al van start. Wil je graag meedenken over een leuke activiteit, schroom dan niet en geef het door aan een van de bestuursleden Na een mooie zomer, gaan we weer met veel plezier en goede zin starten aan een nieuw seizoen. Wij zijn klaar voor een nieuw seizoen en staan te popelen om weer te beginnen.

Hopelijk geldt dit voor jullie ook en zien we elkaar gauw genoeg weer op het veld of erlangs.

Ik wens alle leden, ereleden, kader en supporters een gezond, succesvol, maar vooral sportief seizoen toe.

“Jumping Giants, let’s go!”

Leon Crijns
Voorzitter