Voorwoord

Beste basketball liefhebber,

Ook dit jaar is er geen verenigingsblad voor het seizoen 2019-2020 uitgebracht. Alle relevante informatie is gemaild of is terug te vinden op onze website. Tevens is het gemakkelijk om gedurende het seizoen gegevens terug te vinden, bijvoorbeeld belangrijke data.

Als we terugkijken op afgelopen seizoen, dan zien we weer een mooi jaar. Een seizoen waarin ons HS1 en HS2 team kampioen werden, waarbij het seizoen werd afgesloten met een mega spannende kampioenswedstrijd van HS1. Daarnaast een seizoen waarin alle teams in het nieuw werden gestoken door onze (nieuwe) sponsoren. Sponsoren hiervoor heel erg bedankt! We zijn erg blij met jullie.

Ook werden er het afgelopen seizoen weer mooie activiteiten georganiseerd. Een pubquiz waarin alle scheidsrechters hun kennis konden testen onder het genot van een hapje en een drankje. Een kersttoernooi waarin er gemixt 3×3 werd gespeeld met aansluitend onze EERSTE jaarlijkse kerstborrel. Ons jaarlijkse pleintjestoernooi met aansluitend de barbecue waarbij we weer gastvrij ontvangen werden door familie Salimans. Een kaderuitje waar we weer met zijn alles hebben nagepraat over het seizoen en veel gelachen hebben. Een beachevent waarin fanatiek gevochten werd voor de snackschaal. En als laatste Bospop waar we genoten hebben van goede muziek, prachtig weer en gezelligheid met iedereen die meehielp.

Een prachtig seizoen!

Maar ook dit seizoen is alweer goed begonnen. Na een hele hoop jaren weggeweest, was dit jaar weer de basketbalwedstrijd op hoog niveau terug. We mochten genieten van een mooie wedstrijd waarin BAL streed tegen Lommel en na verlenging BAL de winst wist te pakken. De algemene ledenvergadering waar een hoop nieuwe inbreng is opgehaald en zelfs al heeft geleid tot een activiteiten commissie! Maar waarin we helaas afscheid hebben genomen van onze voorzitter Leon Crijns en hebben besloten zonder voorzitter door te gaan. Ook zijn er al enkele wedstrijden gespeeld en wordt er weer hard getraind en heeft iedereen er weer zin in.

We hopen dat jullie er ook zin in hebben en elkaar gauw weer te zien op het veld of erlangs. Laten we er samen weer een mooi seizoen van maken!

“Jumping Giants, let’s go!”

Het bestuur van Jumping Giants