Commissies

De commissies van Jumping Giants

Jumping Giants kent verschillende commissies die zich bezighouden met zaken die zich binnen de club voordoen. Sommige van deze commissies ken je wellicht al. Denk hierbij maar aan de Technische Commissie, wedstrijdsecretariaat of de tafel- en scheidsrechter indeling. Toch telt Jumping Giants nog een aantal andere commissies. Deze commissies hebben we voor jullie op een rijtje gezet met de bijbehorende contactgegevens, zodat je de commissie makkelijk kan benaderen.

Technische commissie

De TC zorgt onder andere voor de teamindeling en het plaatsen van de coaches bij de aanwezige teams. Wil jij graag in contact komen met de Technische Commissie? Spreek dan een van deze personen op de vereniging aan:

 • Arjan van Dael
 • Erwin Caris
 • Leon Crijns
 • Sjoerd van Meijl

Contact

Ben je niet in de gelegenheid om iemand te spreken of zijn de desbetreffende personen niet aanwezig in de sporthal? Neem dan contact op door een mail te sturen naar tc@jumpinggiants.nl

Wedstrijdsecretariaat

Het wedstrijdsecretariaat zorgt ervoor dat wedstrijden ingedeeld worden in de sporthal. Daarnaast kan er ook bij veranderingen of onvoorziene omstandigheden gekeken worden naar een verplaatsing van een wedstrijd.

Het wedstrijdsecretariaat wordt uitgevoerd door:

 • Ingrid Crijns

Contact

Heb jij vragen over een wedstrijd, wil je een wijziging aanvragen of zit je met een probleem voor een wedstrijd? Spreek Ingrid dan aan in de hal. Daarnaast kun je ook een mailtje sturen naar wedstrijd@jumpinggiants.nl

Bezwarencommissie

Het kan wel eens voorkomen dat je niet aanwezig kan zijn voor een taak binnen de vereniging. Dit kan bijvoorbeeld het tafelen zijn of je moet als scheidsrechter optreden. Als er geen afmelding volgt, kan hier een schorsing op volgen. Ben jij het niet eens met besluiten die het bestuur neemt? Dan kun je een beroep doen op de bezwarencommissie.

Wie moet je hiervoor aanspreken?

 • Roel van Gastel

Contact

Vaak zul jij je verhaal moeten aanleveren waarom je vind dat een beslissing van het bestuur onjuist is. Om alles goed te laten verlopen, raden we je aan om contact op te nemen met Roel via het e-mail adres bezwaar@jumpinggiants.nl

Ledenadministratie

Ieder jaar controleren wij welke spelers er nog binnen de vereniging actief lid zijn. Dit wordt gedaan tijdens de fotoshoot. Hierbij worden tevens gegevens gecontroleerd. Ledenadministratie heeft verder ook de functie om nieuwe leden aan te melden bij de NBB, zodat zij mee mogen doen met wedstrijden.

Wil jij je aanmelden als nieuw lid, een verandering in gegevens doorgeven of je afmelden als lid? Spreek dan deze persoon op de vereniging aan:

 • Dorien Seuren
 • Karin Cuijpers

Contact

Persoonlijk contact stellen we erg op prijs. Zorg er echter wel voor dat aanmeldingen, afmeldingen en wijzigingen ook via de mail naar ledenadministratie gestuurd worden. Zo kunnen er geen fouten optreden en weten wij precies wat er veranderd moet worden.

Stuur daarom een e-mail naar ledenadministratie@jumpinggiants.nl

Tafel/ spelleidersindeling

Ieder spelend lid van Jumping Giants zal door het seizoen heen eens moeten tafelen of fluiten. Dit ligt natuurlijk aan de leeftijd en welke diploma’s jij behaald hebt binnen de vereniging. Sinds een aantal jaar hebben spelers nu de mogelijkheid om zichzelf in te delen voor wedstrijden. Heb jij toch nog vragen, wil je begeleiding tijdens het fluiten of heb je met iemand geruild? Spreek dan deze persoon aan:

 • Truus de Leeuw
 • Sjoerd van Meijl

Contact

We waarderen het enorm wanneer je het ruilen via de e-mail doorgeeft. Ook kan het aanvragen van een begeleider het beste via de mail plaatsvinden. Spreek Truus in de hal aan wanneer je vragen hebt.

Neem anders contact op via indeling@jumpinggiants.nl

Public Relations

Het is erg belangrijk dat Jumping Giants een goed contact houdt met onze sponsoren en onze leden. Dit wordt gedaan door middel van diverse manieren van communicatie. Onze PR valt onder de hoede van:

 • Vacant

Contact

Wil jij in contact komen met onze PR? Neem dan contact op door een mail te sturen naar pr@jumpinggiants.nl

Communicatie

Communicatie is erg belangrijk. Op deze manier zorgen we ervoor dat onze leden op de hoogte zijn wat er binnen onze vereniging gebeurt. De communicatiegroep verstrekt bijvoorbeeld belangrijke data, deelt evenementen en zorgt dat deze informatie breed verspreid wordt via e-mail, website en onze social media kanalen Facebook en Instagram.

Deze personen zitten in de communicatiegroep:

 • Dayenne van Heugten
 • Erik Campagne
 • Dennis Verboom

Pleintjestoernooi

Ieder jaar vindt er aan het einde van het seizoen ons bekende pleintjestoernooi met gezellige barbecue plaats. Hier komt een heleboel bij kijken. Daarom is er een groepje fanatieke dames die dit ieder jaar weer goed regelen.

 • Ingrid Crijns
 • Truus de Leeuw
 • Henny Kroezen

Merchandise

Sinds 2023 hebben wij een eigen merchandise lijn. Een commissie is opgesteld en heeft de koppen samen gestoken om een eerste lijn uit te zetten die zowel voor jong als oud aantrekkelijk kan zijn. De eerste kleding zal in het seizoen 2023-2024 gepresenteerd worden en is daarna beschikbaar voor leden. Naderhand zullen er diverse andere kledingstukken aangeboden worden die wellicht voor een bepaalde tijd maar beschikbaar zijn.

Heb jij ideeën of vragen over deze exclusieve merchandise lijn? Spreek dan eens één van de commissie leden aan en zij helpen je graag verder.

 • Fenna Cuijpers
 • Myrthe Sterk

Activiteitencommissie

Jumping Giants staat er om bekend dat we niet alleen in het teken staan van sportiviteit en prestaties op het veld. Regelmatig worden er ook activiteiten gepland die een perfecte combinatie hebben van gezelligheid en sportiviteit. Denk hierbij aan jubilea die gevierd worden, maar ook aan het Kerst toernooi en het Beachevent. Dit wordt geregeld door:

 • Vacant

Website beheer

Deze prachtige website van Jumping Giants is mogelijk gemaakt door Winters Online. Zie jij een fout op deze website, doet een pagina het niet of ervaar je problemen met de website? Neem dan contact op met Fons via dit e-mailadres