Jumping Giants zoekt coaches

Kom bij onze club: Jumping Giants zoekt coaches!

Ben jij gepassioneerd door basketbal? Heb jij de ambitie om je coaching skills naar een hoger niveau te tillen? Dan is Jumping Giants uit Nederweert op zoek naar jou! Wij zoeken enthousiaste coaches voor onze Heren 1, Dames, en Heren 2 teams.

Wie zijn wij?

Jumping Giants is meer dan een basketbalclub; wij zijn een familie. Gevestigd in het hart van Nederweert, staat onze vereniging bekend om haar gemoedelijke sfeer en sterke gemeenschapsgevoel. Bij ons draait het om gezelligheid, verbinding, en natuurlijk de liefde voor basketbal. Onze teams variëren van jeugdige enthousiastelingen tot ervaren spelers, allen verenigd door hun passie voor de sport.

Wat zoeken wij?

Assistent Coach Heren 1
Als rechterhand van de hoofdcoach breng je strategische inzichten en help je bij het ontwikkelen van speelstijlen die ons Heren 1 team naar overwinningen leiden.
Coach Dames
Voor ons damesteam zoeken wij een coach die zowel technische vaardigheden als teamgeest kan ontwikkelen. Ben jij in staat om onze dames te motiveren en naar succes te leiden?
Coach Heren 2
Bij ons tweede herenteam draait het om het ontwikkelen. Kun jij deze groep begeleiden in hun groei als spelers en als team?

Als coach bij Jumping Giants ben je meer dan alleen een trainer.

Jouw passie voor basketbal en je vermogen om anderen te motiveren en te ontwikkelen is essentieel.

We zoeken iemand met ervaring in coaching en/of een basketbalachtergrond. Daartegenover bieden wij een warme en familiare gemeenschap. Een kans om een positieve impact te maken in het leven van onze spelers. En een competitieve omgeving waar plezier en sportieve groei hand in hand gaan.

Interesse?

Voel jij je aangetrokken tot deze rol en wil je deel uitmaken van onze JG-familie? Vul dan je contact gegevens hieronder in. We kijken ernaar uit om van je te horen!

JaNee