3×3 in onze Jumping Giants arena

3×3 bij Jumping Giants

Afgelopen weekend werd er op zaterdag 22 oktober een 3×3 toernooi gehouden in onze Jumping Giants Arena. Vanaf 10 uur kon men getrakteerd worden op leuk basketbal van diverse teams die uit alle hoeken van Nederland naar Nederweert waren afgereisd. Samen met de goeie muziek en een lekker hapje en drankje kunnen we op een sportieve en geslaagde dag terug kijken.

Jumping Giants blijft vernieuwen

Wij zijn bij Jumping Giants altijd bezig met vernieuwen en met de tijd meegaan. Onze mooie vereniging bestaat al 40 jaar en willen met het meedoen en organiseren van een 3×3 toernooi ons steentje bijdragen om ook in de toekomst het basketbal op een passende manier aan te bieden.

Het 3×3 is een toevoeging van het al bestaande en bekende 5×5. De meeste zullen het 5×5 kennen waarbij er vereniging breed wedstrijden worden gespeeld. Bij 3×3 spelen er teams van maximaal 4 man (waarvan er 1 wisselspeler is) tegen elkaar met een speciale bal en een aantal aangepaste regels. Dit geeft het basketbal een hoog tempo en krijg je leuke dingen te zien op het veld.

Twee teams gingen de strijd aan

Bij Jumping Giants hebben we zelf ook twee teams die zich ingeschreven hebben voor het 3×3 seizoen. Hier zijn we heel groots op en zijn blij dat ook het 3×3 binnen onze spelers leeft. Deze twee teams hebben afgelopen weekend laten zien welke skills ze hebben en we wensen hun dan ook heel veel succes in de opkomende 3×3 toernooien!

Jumping Giants, lets go!

Laden..