40 jaar Jumping Giants

Jumping Giants viert feest!

Yes! Dit jaar is het 40 jaar geleden dat Jumping Giants is opgericht. Dit laten we niet stilletjes aan ons voorbij gaan. Tijd voor een gezellige clubdag! Dit kan natuurlijk alleen als we dit met zijn alle groots kunnen vieren.

Dag vullend programma

Op 1 oktober gaan we met alle leden en vrijwilligers van Jumping Giants naar Toverland! We verzamelen ons om 10.00 uur en gaan dan met de bus naar het pretpark toe. We zullen rond 18.00 uur weer terug zijn op de verzamellocatie waar we met zijn alle nog even doorfeesten en afsluiten met wat eten en drankjes. De avond zal rond 22.00 uur eindigen.

Vul het formulier in & feest met ons mee

Om alles in goede banen te leiden, willen we natuurlijk graag weten wie er meegaan. Hierom vragen we je om onderstaand formulier in te vullen voor 19 september. Voor de spelers van de U10/U12/U14 zijn we op zoek naar begeleiding voor in het park. Mocht je als ouder meewillen als begeleider, willen we je vragen dit in het formulier in te vullen. In de week van 26 september zal iedereen die meegaat nog verdere informatie ontvangen. Hopelijk zien we jullie allemaal op 1 oktober voor een geweldige Jumping Giants dag!