Benefiet wedstrijd Julian

Benefiet wedstrijd in onze Jumping Giants Arena

Op vrijdag 14 april 2023 werd er een speciale wedstrijd gehouden in onze Jumping Giants Arena. Tijdens deze avond nam de vriendengroep van Julian het op tegen team Jumping Giants. Hier een klein verslag van deze geslaagde avond die in het teken stond van Julian en zijn vrienden.

Team Julian vs Team JG

Kevin en Koen kwamen in actie toen ze het slechte nieuws van Julian te horen kregen. Ze kwamen met het idee om een laatste wedstrijd te houden ter ere van Julian. Samen met ons en specifieker met Ingrid en Leon werd de wedstrijd georganiseerd en werd het bij vrienden en familie kenbaar gemaakt.

Op vrijdag 14 april om 19:00 uur werd het veld opgebouwd en liepen de eerste gasten al binnen. Alles werd gereed gemaakt zodat iedereen lekker plaats kon nemen en de wedstrijd op tijd kon beginnen. De muziek ging aan en de teams konden beginnen met warmlopen. Na een goede warming up nam Leon het woord en stelde de teams voor aan de ruim 140 gasten die naar onze Jumping Giants Arena waren gekomen. Hierna kon de wedstrijd beginnen en kreeg Julian de eer om de bal op te mogen gooien.

Het was een mooie sportieve wedstrijd waarbij ook een lolletje en fanatiek spelen centraal stond. Na het vierde kwart werd de wedstrijd afgesloten in het voordeel van Team Julian; 71-44 winst.

Julian: “Ik voelde een echte eenheid, liefde en verbondenheid vanuit het publiek en de teams”.

Een gezellige avond

Na de wedstrijd werd er nog even eerst in de hal nagesproken over o.a. de wedstrijd en werden er teamfoto’s gemaakt door Johan Horst. De jongens kijken terug op een geslaagde avond die later na nog in de kantine met een drankje en een hapje werd afgesloten.

Doneren

Julian zit al jaren trouw bij onze basketbalvereniging. Hierdoor is er een hechte vriendengroep ontstaan en deze groep is er natuurlijk kapot van dat Julian dit vreselijke nieuws te horen heeft gekregen. Ze hebben de koppen bij elkaar gestoken en gaan daarom op zondag 30 april de Students Fight Cancer Run doen om zoveel mogelijk geld op te halen ter behoeve van kanker onderzoek in het Maastricht UMC+ waar ook Julian onder behandeling is. Alle steun is natuurlijk welkom want ook al is het voor Julian te laat, deze ziekte moet gestopt worden.

Doneren kan makkelijke door naar www.teamjulian.nl te gaan.

De jongens bedanken jullie alvast voor de steun!

Foto’s: Johan Horst

Laden..