Bospop 2022

Vrijwilligen op Bospop met Jumping Giants

Allereerst vinden wij het super dat je wilt meehelpen met Bospop voor onze club!

Na de grote successen van helaas al weer een paar jaar terug, gaan wij als Jumping Giants weer vrijwilligers leveren voor het festival Bospop. Het festival zal plaatsvinden van vrijdag 8 juli t/m zondag 10 juli 2022, met nog een concert van Kings of Leon op donderdag 7 juli.

Onze werkzaamheden zijn gepland van donderdag 7 juli t/m maandag 11 juli en op donderdagavond 14 juli. Jij zal als vrijwilliger het festivalterrein bij de 24-uurstent gaan cleanen. We verwachten wel dat je ietwat flexibel bent met shiften, zodat we iedereen kunnen inplannen.

Werkzaamheden

Wil jij vanuit Jumping Giants vrijwilligen? Dan zul je de volgende werkzaamheden verrichten:

Cleaning van de 24-uurstent

 • Tafels leeg houden in het horeca gebied
 • Tafels regelmatig schoonmaken met een sopje en poetsdoek
 • Afval prikken in en rondom de 24-uurstent
 • Containers legen in en rondom de 24-uurstent
 • Afval prikken in de corridor, weg naar het festival en ingangen campings
 • Afval prikken in en rondom het crewgedeelte
 • Vuilnisbakken rondom het crewgedeelte legen

Veld cleanen donderdag 14 juli

Tijdens deze dienst ga je het veld van Bospop nalopen op het laatste restafval. Je zorgt ervoor dat er niets blijft liggen en dat het veld schoon afgeleverd wordt. Let op! Deze dienst valt buiten het weekend van Bospop en duurt van 18.00 uur tot 21.30 uur.

Belangrijke informatie op een rijtje

Let er wel op dat je met een aantal dingen rekening moet houden. Om te vrijwilligen op Bospop moet je 14 jaar of ouder zijn. Spelers jonger dan 14 jaar kunnen helaas geen diensten draaien en komen dus niet in aanmerking hiervoor.

Een vrijwilligersdienst duurt 8 uur. Voor 8 uur werken ontvang je Bospop ticket waarmee je voor één dag toegang krijgt tot het festival. Werk je 16 uur? Dan kun je twee dagen het festivalterrein betreden. Bij 3 dagen bandjes moet je de volgende uren vrijwilligen:

 • Twee diensten van 8 uur en een dienst van 5 uur op maandag 11 juli
 • Twee diensten van 8 uur en veld cleanen op donderdag 14 juli

Je kan natuurlijk ook alle 4 de dagen het Bospop terrein willen betreden. Om deze bandjes te ontvangen zul je 24 uur in totaal moeten vrijwilligen.

Wil je graag Kings of Leon alleen zien? Dan moet je op donderdag 7 juli een dienst werken van 6 uur.

Wanneer jij je aanmeldt, gaan wij er vanuit dat we op jouw aanwezigheid kunnen rekenen. Check dus even eerst goed je agenda!

Hou daarnaast ook rekening met de timetable van Bospop wanneer jij je opgeeft om te vrijwilligen. Het is namelijk niet mogelijk om naar het festival te gaan tijdens je dienst.

Wat ontvang je als vrijwilliger?

Iedere vrijwilliger op Bospop ontvangt een T-shirt van Bospop 2022. Het is daarom verstandig om je maat door te geven. Daarnaast zal er ook voor eten en drinken gezorgd worden zodat jij je dienst op een aangename manier kunt draaien. Vrijwilligers ontvangen daarnaast ook nog een aantal consumptiebonnen die gebruikt kunnen worden op het festival. Wil jij niet iedere dag terug naar huis? Dan kun je als vrijwilliger gratis overnachten op de tentencamping.

Wie mag vrijwilligen voor Jumping Giants?

Iedereen mag voor de club vrijwilligen. Daarmee bedoelen we dat leden maar ook niet-leden van Jumping Giants van harte welkom zijn om te helpen. Jij mag dus ook je vrienden en vriendinnen meenemen!

Mogelijke diensten

Er zijn een aantal mogelijke diensten waar je uit kunt kiezen:

 1. Donderdag 7 juli 14.00 – 20.00 uur (5 plekken)
 2. Vrijdag 8 juli 14.00 – 22.00 uur (5 plekken)
 3. Zaterdag 9 juli 7.30 – 15.30 uur (2 plekken)
 4. Zaterdag 9 juli 14.00 22.00 uur (3 plekken)
 5. Zondag 10 juli 7.30 – 15.30 uur (10 plekken)
 6. Zondag 10 juli 14.00 – 22.00 uur (9 plekken)
 7. Veld cleanen op donderdag 14 juli van 18.00 – 21.00 (6 plekken)

Let op, diensten kunnen vol raken. Jouw aanmelding is pas definitief nadat je een rooster met jouw definitieve diensten ontvangen hebt.

Om je in te schrijven moet je aangeven of je één, twee, drie of vier diensten wilt werken. Geef hierbij ook in het formulier aan welke diensten je voorkeur hebben via een top 5. Wanneer jouw aanmelding verwerkt is, krijg je een mail met je definitieve diensten.

Wij kijken er al naar uit om met jou er een geweldig Bospop van te maken!

Jumping Giants, lets go!

Aanmelden Bospop vrijwilliger

Wij vinden het super leuk dat je geïnteresseerd bent om te vrijwilligen op Bospop. Wij hebben wat gegevens van je nodig om ervoor te zorgen dat je aanmelding soepel verloopt. De gegevens die je hier opgeeft worden intern gebruikt om de planning te maken.

JaNee
JaNee
VrijdagZaterdagZondagKings of Leon
1 dienst2 diensten3 diensten4 diensten