De Grote Clubactie 2024

Wij doen weer mee met De Grote Clubactie!

Afgelopen zaterdag 21 september 2024 is De Grote Clubactie weer van start gegaan! Hiervoor hebben onze jeugdleden van de U12, U14 en U16 weer een persoonlijk boekje met loten ontvangen en zijn ze enthousiast begonnen met loten verkopen. Deze actie loopt tot en met 4 november.

Hoe werkt het?

De Grote Clubactie is een actie waarbij onze jeugdleden loten gaan verkopen bij vader, moeder, opa’s, oma’s, ooms en tantes maar ook bij buren en vrienden. Ieder lot kost 3 euro. Hierbij geldt dat er 80% van ieder verkocht lot naar onze vereniging gaat. Dat is natuurlijk erg fijn want hiermee kunnen we investeren in onze club!

Onze jeugdleden kunnen op diverse manieren loten verkopen:

  • Ze kunnen loten verkopen met hun boekje waar een acceptgiro ingevuld moet worden.
  • Op de voorkant van hun boekje staat een QR code die gescand kan worden. Deze gaat naar een persoonlijke verkooppagina waarbij er via internetbankieren betaald kan worden.
  • Ze kunnen een link delen die direct naar hun persoonlijke verkooppagina gaat.
  • Daarnaast kunnen ze een superlot verkopen. Dit zijn 50 loten ter waarde van €150,-.

Win toffe prijzen!

Bij het kopen van loten maak je automatisch kans op leuke prijzen! Denk hierbij aan een mooi prijsbedrag, een vakantie of een barbecue. Dubbel de moeite waard om een lot te kopen!

Daarnaast maken niet alleen de kopers kans op prijzen, ook onze jeugdleden maken kans op mooie prijzen. Als ze goed hun best doen kunnen ze namelijk ook gave prijzen zoals een Playstation 5 winnen.

Help ons een mooi bedrag binnen te halen!

Vorig jaar hebben de kinderen onwijs hun best gedaan en ons verrast door €1087,20 op te halen. Wij hopen natuurlijk dat we dit jaar weer net zo’n mooi of zelfs nog een mooier bedrag op kunnen halen. Daar hebben we jullie hulp bij nodig!

Je kunt een (of meerdere) loten kopen bij een van onze jeugdleden. Daarnaast kun je ook je loten kopen via deze link.

Op naar een prachtig bedrag!

Jumping Giants, lets go!