De Grote Clubactie

De Grote Clubactie 2021

Ook dit jaar doet Jumping Giants wee mee met De Grote Clubactie. Tijdens De Grote Clubactie ontvangen onze jongste leden een boekje met loten. Deze loten kunnen ze dan weer verkopen aan vrienden, familie en kennissen. Door het verkopen van deze loten halen ze geld op voor onze vereniging en sponsor je dus Jumping Giants.

Loten makkelijk kopen

Wil jij een van onze U12/U14 toppers helpen met de verkoop? Dan kun je op diverse manieren een lot van ze kopen. Het kan natuurlijk op de oude en vertrouwde manier. In het boekje kun jij je gegevens achterlaten en aangeven hoeveel loten je wilt kopen. Je krijgt hier een bewijs van dat later weer gebruikt kan worden om prijzen te winnen.

Dit jaar gaat het kopen van loten nog makkelijker. Op het boekje bevindt zich ook een QR code. Deze kan gescand worden en zal je doorsturen naar de persoonlijke verkooppagina van de speler. Ook hier kun je makkelijk aangeven hoeveel loten je van deze speler wilt kopen. Betalen gaat daarna makkelijk via o.a. iDeal.

Wil je nu direct Jumping Giants sponsoren? Dan kun je de QR code in de sporthal scannen of loten kopen via deze link.

Leuke prijzen winnen

Het kopen van de loten zorgt er ook voor dat niet alleen de speler maar ook jij kans maakt op leuke prijzen. Als je een lot koopt maak je namelijk onder andere kans op een leuk geldbedrag, een cheque, een fiets of zelfs een leuke familieshoot.

Spelers maken daarnaast kans op een van de prijzen die achterop het boekje vermeld staan. Deze prijzen kun je winnen als je de meeste loten verkoopt. Blijf dus goed je best doen! Ook krijgen spelers bij iedere 10 verkochte loten 5 euro van de vereniging.