Pleintjestoernooi 2022

Het leukste toernooi van het jaar

Pleintjestoernooi 2022 staat weer voor de deur! Dit jaar zal pleintjestoernooi plaatsvinden op zaterdag 11 juni start het leukste toernooi van het seizoen weer! Vanaf 13:00 uur zullen teams het tegen elkaar opnemen en strijden voor de felbegeerde Lies Evers Wisselbeker!

Wat houdt pleintjestoernooi in?

Pleintjestoernooi is een jaarlijks terugkomend toernooi voor jong en oud. Jij kan met je teamgenootjes, vriendjes, vriendinnetjes en zelfs je familie je opgeven om een middag lekker te basketballen in toernooi vorm.

Je wordt ingedeeld in teams en zal met je eigen team tegen andere teams gaan spelen voor de wisselbeker. Er zal muziek gedraaid worden en je kan tussendoor naar andere teams kijken die spelen.

Tussendoor zullen er ook shoot-outs gehouden worden tussen verschillende leeftijdscategorieën. Heb jij het in je om iedereen eruit te gooien en jezelf te benoemen tot beste schutter?

Waar, wanneer en hoe laat?

Pleintjestoernooi wordt gehouden in Sporthal De Bengele in Nederweert. Op zaterdag 11 juni ben je vanaf 12:00 uur in de sporthal welkom en het toernooi start om 13:00 uur. Het toernooi zal rond 18:00 uur afgelopen zijn.

Lekker barbecuen met een feestje

Na 18:00 uur verplaatst het feest zich naar de Schutterij achter de sporthal. Hier wordt de welbekende barbecue gehouden en zullen we tot 1:00 uur ’s nachts genieten van een drankje en het feest voortzetten.

Aan de barbecue zit een kleine eigen bijdrage. Deze zijn:
€5,- tot en met 12 jaar
€15,- vanaf 13 jaar

Opgeven

Mocht je helaas niet mee kunnen doen met het toernooi, maar kun je er wel ’s avonds bij zijn? Dan is dat geen probleem! Geef je dan alleen op voor de barbecue.

Opgeven kan tot 3 juni via onderstaand formulier. Mocht het niet lukken, stuur dan een mailtje naar ingrid@jumpinggiants.nl

Hopelijk zijn jullie allemaal van de partij, zodat we er een gezellige Jumping Giants dag van kunnen maken. Jumping Giants, lets go!