Pleintjestoernooi 2023

Schrijf je in voor Pleintjestoernooi 2023

Het is weer bijna zover! Op zaterdag 3 juni zal weer ons jaarlijkse pleintjestoernooi plaatsvinden in Sporthal De Bengele. Pleintjestoernooi zal op zaterdag van 12:00u tot ongeveer 18:00u zijn waarbij je ingedeeld wordt in teams. Je gaat met je team strijden om de felbegeerde Lies Evers wisselbeker! Het pleintjestoernooi is gratis en voor jong & oud.

Naast de wedstrijden die je gaat spelen, kun je ook meedoen aan de shoot-out. Tijdens deze shoot-out wordt je ingedeeld in je eigen leeftijdscategorie. Daarnaast zullen er dit jaar ook speciale wedstrijden tussen u18/u22/senioren plaatsvinden als er genoeg spelers uit deze teams zich aanmelden.

Aan het einde van de dag zullen de winnaars van de shoot-outs en de winnaars van de Lies Evers wisselbeker gehuldigd worden.

Nieuwe Jumping Giants merchandise

Je kan voor het eerst dit jaar ook onze nieuwe merchandise komen checken. Een groepje leden heeft hard hun best gedaan en een prachtig design gecreëerd wat bedrukt is op onder andere een hoodie en t-shirt. Ben je enthousiast? Houdt dan onze socials in de gaten want we zullen snel met meer informatie komen waar je deze kleding kunt kopen!

Barbecuen en feesten

Na ons pleintjestoernooi heb je even de kans om je te douchen en klaar te maken voor de barbecue. De barbecue zal dit jaar plaatsvinden bij de kantine van voetbalvereniging Merefeldia, dit ligt achter de sporthal. Jullie zijn vanaf 18:00u welkom.

De kosten voor bij de barbecue zijn €7,50 p.p. voor kinderen tot en met 12 jaar. Voor 13 jaar en ouder zit er een bijdragen van €15,- bij voor de barbecue per persoon. Na de barbecue kan er natuurlijk weer lekker gefeest worden onder het genot van een drankje!

Onze barbecue met aansluitend feest zal tot ongeveer 1 uur duren.

Aanmelden voor pleintjestoernooi en de barbecue

Wil jij het pleintjestoernooi en de barbecue nou niet missen? Meld je dan snel aan voor deze gezellige en sportieve seizoensafsluiting! Jij kan je voor beide aanmelden of alleen voor het pleintjestoernooi/barbecue. Daarnaast kun je ook vriendjes en vriendinnetjes meenemen! Ook deze moeten even aangemeld worden zodat wij weten op wie we kunnen rekenen.

Vul onderstaand formulier even in en dan ben jij verzekerd van een onwijs gezellige dag.

Na aanmelding zul je een mail ontvangen voor de betaling voor de barbecue.

Aanmelden kan tot 27 mei.

Laden..

Inschrijvingen

De inschrijvingen voor pleintjestoernooi zijn gesloten. Mocht jij vragen hebben of je toch nog aan willen melden? Dan verzoeken wij je om even een mail te sturen naar ingrid@jumpinggiants.nl. Vanuit daar kunnen we kijken of we je verder kunnen helpen of dat jij je als nog kan aanmelden voor het toernooi/de barbecue.