Pleintjestoernooi 2024

Geef je op voor pleintjestoernooi 2024!

Ieder jaar organiseren we bij Jumping Giants een seizoensafsluiter. Ook dit jaar zal deze afsluiter weer plaatsvinden! Dit gebeurt op zaterdag 8 juni met ons jaarlijkse pleintjestoernooi in Sporthal de Bengele. Tijdens deze dag zullen we er met al onze leden weer een sportieve dag van maken. Zien we jou ook?

Pleintjestoernooi

Om een onderlinge band en het clubgevoel te creëren en behouden, houden we jaarlijks een pleintjestoernooi. Teams worden samengesteld uit spelers van de gehele vereniging, jong en oud, aangevuld met broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes.

Tijdens deze dag wordt er gestreden om de Lies Evers beker. Het winnende team zal deze in ontvangst mogen nemen. Daarnaast zijn er ook nog andere dingen te winnen. Zo wint de sportiefste speler een prijs en wordt er tijdens de shoot-out bepaald wie er de beste schutter van zijn/haar leeftijd is.

Zoals ieder jaar beloofd het weer een gezellig toernooi te worden waar ouders, broertjes, zusjes, opa, oma of wie wil, naar mag komen kijken en zij zo hun favoriete speler aan kunnen moedigen.

Tijdens het pleintjestoernooi kun je weer loten kopen. Hiermee kun jij kans maken op super gave prijzen! De loterij vindt plaats aan het eind van de dag. De opbrengst van de loterij komt ten goede van de vereniging voor aanschaf van materialen, het organiseren van clinics of andere dingen die de club en zijn trainers beter maken.

Barbecue

Na afloop van het toernooi zal aansluitend om 18:00 uur de barbecue aangaan bij de kantine van Merefeldia! Dit feestje gaat door tot ongeveer 01:00 uur. Jij kan jezelf, partner, ouders, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes opgeven via onderstaand formulier. Hopelijk zien we jullie allemaal op zaterdag 8 juni en maken we er een sportieve en vooral gezellige afsluiting van!

Aanmeldingsformulier

Om het pleintjestoernooi en de welbekende barbecue in goede lijnen te laten lopen, hebben wij wat gegevens van jou en je eventuele introducees nodig.

Het pleintjestoernooi vindt plaats op zaterdag 8 juni 2024 en is van 12:00 uur tot 18:00 uur.
Locatie: Sporthal de Bengele, Nederweert.

De barbecue zal aansluitend om 18:00 uur plaatsvinden in de sportkantine van voetbalclub Merefeldia. Dit is de vereniging achter onze sporthal. Het feest is rond 01:00 uur afgelopen.

Kosten voor de barbecue zijn als volgt:

Vanaf 13 jaar betaal je €15,00
Tot en met 12 jaar betaal je €10,00

JaNee
JaNee
JaNee
JaNee
JaNee
Laden..