Rennen voor Julian

Rennen voor Julian

Vele van jullie zullen onze Julian wel kennen of wel eens op de vereniging een balletje zien gooien. Dit doet hij altijd met plezier en via onze vereniging heeft Julian een hechte vriendengroep opgebouwd. Hij is zelfs al eens kampioen geworden met dit hechte vriendengroepje en in 2020 hadden ze bijna een kampioenschap te pakken met de U22.

Slecht nieuws

Helaas is er echter ook slecht nieuws. Julian heeft recentelijk te horen gekregen dat hij jammer genoeg niet lang meer te leven heeft. Diverse behandelingen en operaties hebben niet het gewenste resultaat opgeleverd en de chemo slaat helaas niet aan. De tumor blijft hierdoor groeien. Julian heeft hierdoor gekozen om te stoppen met zijn behandeling en de tijd die hij nog heeft te gebruiken om mooie herinneringen te maken met zijn familie en vrienden.

Geld ophalen voor onderzoek

Zijn vrienden zitten echter niet stil. Een aantal van zijn vrienden van Jumping Giants hebben de koppen bij elkaar gestoken en gaan meedoen met een students fight cancer run op zondag 30 april. Dit is een georganiseerde loop waarbij mensen 5 of 10 kilometer kunnen rennen of 5 kilometer kunnen wandelen en op deze manier geld op kunnen halen. Deze mannen gaan rennen om zo geld op te halen voor kankeronderzoek in het Maastricht UMC+.

Wil jij Julian een hart onder de riem steken en zijn vrienden succes wensen met het rennen? Dan kun je een donatie achterlaten via deze link. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om samen met deze vrienden mee te gaan rennen. Inschrijven kost €18,-.

En zoals zijn vrienden al mooi gezegd hebben:

Julian, deze is voor jou!

Laden..