Speler van de Maand: oktober

Speler van de Maand: oktober

Oktober is voorbij gevlogen en dat betekend natuurlijk maar één ding. Er wordt weer een nieuwe speler van de maand uitgekozen! De oren zijn weer gespitst geweest en er is goed gekeken naar al het talent wat binnen onze vereniging rondloopt. Dit maal viel een speler van de U14 op, namelijk Sean Atkins!

Sean aan het woord

Sean is pas een half jaar lid van Jumping Giants, maar laat iedereen nu al alle hoeken van het veld zien. Hij is een gemotiveerde jongen die altijd keihard werkt. Voor het basketballen heeft Sean aan freerunnen en rugby gedaan. Hij vond het toch gezelliger om samen met zijn vrienden te gaan sporten en die bleken nou net op basketbal te zitten!

Sean is mega goed in verdedigen. Dit laat hij heel goed zien tijdens partijtje en drie tegen drie! Dit vindt hij dan ook het allerleukste om te doen. Suicide rennen is dan weer iets waar hij niet zo’n fan van is. Tja… Volgens mij heeft dat geen verdere uitleg nodig.

Hij vindt Erwin de leukste trainer van het team. Erwin is af en toe wat streng, maar alleen als het ook echt nodig is. Na de training of na het spelen van een wedstrijd eet Sean het liefst een kroket met een glas sinas. En wat Sean als superkracht zou willen hebben? Teleporteren! Dan hoeft hij geen energie te gebruiken om aan de andere kant van het veld te komen.

Presentjes

Naast de eeuwige roem doe bij speler van de maand hoort, heeft Sean ook wat mogen ontvangen! Sean heeft een certificaat in ontvangst mogen nemen samen met een Jumping Giants bidon. Die kan hij natuurlijk goed gebruiken als hij dorst heeft na het redden van de suicides en tijdens de wedstrijden. Blijf zo door gaan Sean!