Speler van de Maand

Speler van de maand

Iedere maand wordt er een Speler van de maand uitgekozen. Dit wordt zorgvuldig gedaan en er wordt gekeken naar welke speler er uit sprong op verschillende vlakken. We beginnen dit nieuwe seizoen met de eerste Speler van de maand! Voor de maand september is dit Liam van de U12 geworden!

Liam aan het woord

Liam is in 2021 voor het eerst mee komen trainen op 6-jarige leeftijd. Hij is een fanatieke jongen die niet op zijn mondje gevallen is. Hij wilde graag basketballen, omdat hij voetballen in de regen toch niet zo zag zitten. wij snappen dat natuurlijk maar al te goed!

Lay-ups lopen en shoot-out vindt hij het leukste om te doen en de shoot-out wint hij ook nog wel eens! Liam is heel goed in verdedigen, zowel tijdens de wedstrijd als op de training. Stiekem vindt hij Noud de leukste trainer, maar dit zeggen we natuurlijk niet tegen Leon.

Na een zware training of wedstrijd eet hij het liefst vanillevla met bolletjes en daar drinkt hij graag ranja bij. En wat Liam heel graag voor een superkracht zou willen? Super hoog springen! Dit maakt scoren een stuk makkelijker. Naast basketbal vindt Liam steppen ook heel leuk, maar dat laat hij voorlopig even achterwegen. Voordat hij dadelijk op zijn snuffert gaat en zijn pols (weer) in het gips heeft!

Uitreiking

Naast het gezellige interview met Chris heeft Liam ook wat dingen mogen ontvangen. Liam heeft namelijk een ingelijste certificaat ontvangen voor speler van de maand met zijn naam erop. Daarnaast Heeft hij ook een lekkere snoepzak gekregen en een Jumping Giants bidon zodat hij tijdens de wedstrijd ook genoeg water kan drinken, want van al dat rennen krijg je dorst!