Terugblik op een geslaagd pleintjestoernooi

Terugblik: pleintjestoernooi 2022

Het is alweer een paar weken geleden dat wij ons welbekende pleintjestoernooi met aansluitende barbecue hebben gevierd. Toch willen wij nog even terugblikken op een geweldige middag en avond vol sport en plezier. Op een warme zaterdag 11 juni hebben onze spelers weer gestreden om de Lies Evers wisselbeker.

Strijden om die befaamde beker

Er werd hevig gestreden om de wisselbeker. Onze spelers haalde alles uit de kast en zelfs onze jongste talenten kwamen aan het scoren. Dit zorgde voor een leuk aantal potjes die nek aan nek liepen. Hier en daar werd er vanuit de zijkant nog wat aangemoedigd en gejoeld wanneer het spannend werd. Zelfs opa’s en oma’s zijn op de tribune gaan zitten om hun kleinkinderen aan te moedigen.

Uiteindelijk is het team van Kris Vermeulen, Bas Vermeulen, Eva de Veen, Jip Vries en Sarah Stroomer er met de Lies Evers Wisselbeker vandoor gegaan. De beker werd overhandigd door Marianne Körner-Evers.

Daarnaast zijn ook onze shoot-outs weer geweest en ook daar hebben de beste schutters zich weer van een goede kant laten zien. Bij de jongste jeugd was het Glenn Sieben die zich naar de winst schoot en bij de senioren won Marijn Cuijpers.

Feesten met een heerlijke barbecue

Direct na het pleintjestoernooi konden we aanschuiven bij de schutterij achter de sporthal waar de barbecue plaats vond. Onder het genot van een drankje en muziek is er gefeest tot in de late uurtjes.

Tijdens de barbecue zijn alle vrijwilligers nog even in het zonnetje gezet door het bestuur en werden bedankt voor hun inzet. Hieronder vind je een kleine sfeer impressie van de dag, zodat er nog even na kan genieten.

Wij wensen iedereen een hele fijne, sportieve zomervakantie en hopen jullie allemaal weer gezond te mogen verwelkomen voor het nieuwe seizoen in onze Jumping Giants Arena.

JUMPING GIANTS, LETS GO!

Laden..