Worsten- en saucijzenbroodjes actie

Steun Jumping Giants

Op zaterdag 22 oktober staan wij weer voor Albert Heijn Heerschap in Nederweert met overheerlijke worsten- en saucijzenbroodjes. Wij zullen van 8:30u tot 17:00u aanwezig zijn. Per stuk kosten de broodjes €1,50. De broodjes kunnen zelfs opgewarmd worden voor de liefhebbers! We zijn makkelijk te vinden in de zwarte wagen voor de ingang van de supermarkt. Daarnaast zullen er bekende gezichten te zien zijn, onze eigen leden verkopen namelijk de broodjes!

Broodjes bestellen

Lukt het jou nu niet om zaterdag deze lekkere broodjes bij ons te kopen? Wees dan niet getreurd! Ook hier hebben we een oplossing voor. Het is sinds nu ook mogelijk om ze op voorhand te bestellen! Vul het onderstaande formulier in en maak de betaling via online overboeking. Na een voldane betaling zorgen wij ervoor dat je bestelling klaargelegd wordt en kun je deze meenemen op de eerstvolgende training.

De link naar online betalen vindt je hier: Betaalverzoek

Fysiek formulier

Je kan er ook voor kiezen om het formulier fysiek in te leveren en zo je bestelling te plaatsen. Deze kan afgegeven worden bij de coaches en zij zorgen ervoor dat het op de juiste bestemming komt. Zorg er dan voor dat je contant geld meegeeft, het liefst graag gepast.

Zorg ervoor dat bestellingen voor 21 oktober betaald zijn via online bankieren of cash betaald en inclusief formulier ingeleverd zijn bij de coaches.

Steun Jumping Giants en geniet van de lekkerste warme worsten- en saucijzenbroodjes!

CashTikkie