Het nieuwe seizoen

Beste basketbal liefhebber

Ook dit jaar is er geen verenigingsblad voor het seizoen 2020-2021 uitgebracht. Alle relevante informatie is gemaild of is terug te vinden op deze website. Tevens is het gemakkelijk om gedurende het seizoen informatie terug te vinden. Denk hierbij aan trainingstijden/dagen en belangrijke data.

Als we terugkijken op afgelopen seizoen, dan kijken wij terug op een heel raar seizoen. De competities die niet werden afgemaakt en halverwege opeens stil vielen. Trainingen die niet doorgingen en veel onzekerheid over hoe het de komende tijd verder zou gaan. Gelukkig kwamen er al snel antwoorden en mochten we met afstand en buiten verder gaan met waar we van hielden; basketballen! Wat eerst nog een beetje overwinning was, werd al snel het nieuwe normaal. De trainers en coaches pasten zich gelukkig snel aan en het bestuur is hier erg dankbaar voor. Na verloop van tijd verviel de afstand tussen de spelers tijdens het sporten en kwam er duidelijkheid voor komend seizoen.

Komend seizoen zal op het eerste gezicht een normaal seizoen lijken, maar dit is het zeker niet. Op het veld geen afstand, naast het veld de 1,5 meter aanhouden. Er mag met 5 man in een kleedlokaal gezeten worden en de jurytafel op 3 meter afstand zal nodig zijn. Laten we er met zijn allen toch een mooi seizoen van proberen te maken en in ieder geval weer genieten van ons mooie spelletje.

Jumping Giants lets go!

Het bestuur van Jumping Giants